Het laatste weekend van maart staat voor de colorguard groepen ieder jaar in het teken van de Finals. In Eindhoven, waar zich geen gewone sporthal, maar een "stadion-sporthal" bevindt, is de gehele dag de spanning te voelen.

Zaterdag 29 maart, vroeg in de ochtend, vertrok de bus vanuit Menaldum. De A-class moest zich eerst tijdens de prelims bewijzen om door te mogen naar de finals. Tussen alle topgroepen scoort onze A-class erg goed, wat betekende de dames 's avonds weer hun prachtige programma mochten laten zien. 

Voor de Cadets ook een enorme eerste ervaring in Eindhoven! Zij brachten weer een vrolijke show naar voren. Geen twijfel mogelijk: CMH heeft zich weer volop ingezet tijdens het winterseizoen, en prestaties geleverd waar we trots op kunnen zijn! Gefeliciteerd allen!


Colorguard Nederland meldde het volgende over onze guards:

Prelims:
Grote kans dat CMH Menaldum A in de top 3 eindigt met hun prachtige programma. Het blijft een genot om deze groep te zien performen en uiteraard hopen wij ze volgend jaar ook weer terug te zien in het circuit. Sterk wapendeel in de show, geweldig om te zien. Fijn jullie vanavond weer terug te zien. 

Finals:
CMH Menaldum A brengt hun show Home is where the heart is met veel passie. Het pittige rifleblok maakt deze show nog mooier. Vlaggenblok is echt grandioos en ziet er erg clean uit. Hopelijk komen jullie in 2015 opnieuw met zo'n sterk produkt. Met deze show voelen jullie je echt thuis, en daar is het toch waar het om draait. 4e | 76.16

De vrolijke meiden van CMH Menaldum Cadets hebben het materiaal goed onder de knie. Het rifledeel en daaropvolgend de vlaggendelen zien er knap en clean uit. Geweldig leuk programma. 10e | 72.72


CMH Menaldum D&S Dia positief

Drumfanfare - Colorguard - Majorettes
Opleidingen (Muziek-Show-Dans)
telefoon: 06-40403999

Bank: NL54 RABO 0341749192
t.n.v. Drumfanfare CMH