Rastede 2019

D4s 0438R

(tekst Frankercourant.nl)

RASTEDE - Drum- en Showfanfare CMH uit Menaam is dit weekend 13e geworden in haar klasse op de 64e Internationale Rasteder Musiktage in het Duitse Rastede.

CMH-Menaldum deed voor het eerst in de geschiedenis mee als showband. Met hun tweede show, Rock On, behaalden zij in de zinderende hitte maar op handen gedragen door het enthousiaste publiek, 79,33 punten en eindigden daarmee als 13e van de 21 deelnemers. 

Rastede stond dit weekend voor de 64e keer in het teken van de muziek. Dit typisch Duitse muziekfestijn speelt zich hoofdzakelijk af in een groot park omringd door diverse andere festiviteiten. volume is gedempt

Alle buitenlandse deelnemers overnachten in scholen en gebouwen in de gemeente en eten in de feesttent op het terrein. De hele entourage met al zijn facetten zorgt voor een groot saamhorigheidsgevoel. 

Het drie dagen durende evenement bestaat uit meer dan 70 optredens. Zo’n 3200 deelnemers uit 7 verschillende landen zorgen voor een gevarieerd programma van “Marsch und Standspielbewertung” Konzertbewertung tot Show- und Marschparade.

Onder grote publieke belangstelling wordt elke dag afgesloten met een finale-parade van alle deelnemende bands. 

De Menamer drumfanfare die zaterdag in de vroege ochtend samen met haar Color Guar, sympathisanten en begeleiders met de bus afreisde naar Duitsland keerde zondagavond met een zeer tevreden en voldaan gevoel terug in Menaam.


CMH Menaldum D&S Dia positief


 Drumfanfare - Colorguard
Opleidingen (Muziek-Show-Dans)
Telefoon: 06-40403999

Bank: NL54 RABO 0341749192
t.n.v. Drumfanfare CMH