Informatie1

Welkom op de CMH Informatie Pagina's


 

Drumfanfare

Informatie

Colorguard

Informatie

Jong CMH

Informatie

Muzikale vorming - voor kinderen van 7 tot 12 jaar:

Jong CMH Na de 'open middag' drumfanfare in september 2017 hebben een groep van 12 kinderen inmiddels de 10 gratis groepslessen blazen/slagwerk gevolgd. Inmiddels zijn zij enthousiast begonnen aan de vervolglessen en kunnen wij met trots spreken van een 'jong CMH'.

Doel:
Muziek verbindt! Ons doel is kinderen in deze tijd van individualisering en digitalisering, een muziekinstrument te leren bespelen en samen muziek te maken. Samen muziek maken stimuleert de ontwikkeling van sociale en emotionele vaardigheden. Op school is er weinig aandacht meer voor muziek en dat is zonde. Door al deze factoren dreigt onze mooie hobby te verdwijnen.
Als mensen in hun jeugd een muzikale opleiding hebben gevolgd, functioneert hun brein beter bij zogenoemde uitvoerende taken. Vooral schakelen tussen verschillende taken, oplossen van problemen en snel verwerken van informatie gaat zowel volwassenen als kinderen beter af bij een muzikaal getraind brein. Waarschijnlijk hebben deze versterkte hersenfuncties een positieve invloed op hun prestaties in het onderwijs.
Dat melden Amerikaanse onderzoekers in het wetenschappelijk tijdschrift PLOS One.

Aanmelden:
Wilt u dit ook voor uw kind? Wil jij dit ook en ben jij al 7 jaar? Maak kennis met een instrument op onze 10 gratis groepslessen. Je kan nu nog instromen! Bel: 06-40403999 of stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ook zijn wij te vinden op de basisschool Eben Haezer in Menaam, tijdens de maandelijkse creales muziek! Graag tot horens!

J51 - CMH Thumbs Gallery (Jong CMH)


CMH Menaldum D&S Dia positief


 Drumfanfare - Colorguard
Opleidingen (Muziek-Show-Dans)
Telefoon: 06-40403999

Bank: NL54 RABO 0341749192
t.n.v. Drumfanfare CMH