Informatie1

Welkom op de CMH Informatie Pagina's


 

Drumfanfare

Informatie

Colorguard

Informatie

Jong CMH

Informatie

Wij reizen met:

veenstra reizen logo(1)

Lid worden

Ben jij muzikant,
of wil je dit worden?
Ben jij danser, of wil je dit leren?

Lid worden groepje

Kom dan eens kijken
bij één van onze groepen
Klik hier voor info en lestijden.

Word lid


 

Steun CMH

Klik op de button voor aankopen.
Voor informatie klik HIER

--------------------------------------------

Vriendenloterij cmhlogoD&S

en maak kans op geweldige prijzen

Klik hier:

De vereniging uit het Friese Dorp Menaam, (Menaldum) is opgericht in 1957 als drumband en bestaat op dit moment uit een drumfanfare en verschillende colorguard groepen met een totaal van ongeveer 75 leden. De inmiddels tot Drum- en Showfanfare uitgegroeide drumband bestaat uit een enthousiaste groep mensen tussen de 12 en 65 jaar.

Zij verzorgen de muzikale en visuele opluistering bij elk evenement. Taptoe, streetparade, bloemencorso, dorpsfeestoptocht, voor elke gelegenheid biedt CMH een passend optreden. Ook tijdens Leeuwarden Culturele Hoofdstad 2018 namen zij deel met show en streetparade aan het megafestival Grutsk, waarbij 2.018 muzikanten en tienduizenden muziekliefhebbers Leeuwarden op zijn kop zetten.

Gezelligheid en teamspirit staan hoog in het vaandel evenals het streven naar goede resultaten op concoursen uitkomend in de 2e divisie. Sinds 2016 is de drumfanfare een andere weg ingeslagen en bestaat de instructie uit Benjamin Veldhuizen en Jurian Kampstra. Daarbij is de drumfanfare nu twee keer uitgekomen op het ODSC Assen met een nieuwe uitdaging, namelijk show. Tegenwoordig bestaat het repertoire uit moderne, populaire muziek.

In 2017 is de jeugdband jong CMH opgericht. Bij optredens in eigen dorp zetten onze jongste muzikanten hun beste beentje voor. Wekelijks leren zij tijdens de groepslessen meer over marcheren en samen musiceren, waarbij ze ook individuele muzieklessen volgen.

J51 - CMH Thumbs Gallery (Drumfanfare)


CMH Menaldum D&S Dia positief


 Drumfanfare - Colorguard
Opleidingen (Muziek-Show-Dans)
Telefoon: 06-40403999

Bank: NL54 RABO 0341749192
t.n.v. Drumfanfare CMH