Informatie1

Welkom op de CMH Informatie Pagina's


 

Wij reizen met:

veenstra reizen logo(1)

Lid worden

Ben jij muzikant,
of wil je dit worden?
Ben jij danser, of wil je dit leren?

Lid worden groepje

Kom dan eens kijken
bij één van onze groepen
Klik hier voor info en lestijden.

Word lid


 

Steun CMH

Klik op de button voor aankopen.
Voor informatie klik HIER

--------------------------------------------

Vriendenloterij cmhlogoD&S

en maak kans op geweldige prijzen

Klik hier:

STEUN CMH-MENALDUM EN MAAK KANS OP GEWELDIGE PRIJZEN

Wil jij CMH-Menaldum een steuntje in de rug geven en zelf elke week kans maken op  € 100.000,- of meer?  Dat kan bij de VRIENDEN LOTERIJ, dé loterij voor clubs, verenigingen en stichtingen! Om onze vereniging in stand te houden is altijd geld nodig. Daarom is CMH-Menaldum ongelooflijk blij met de steun van de Vrienden Loterij.  En je kunt er ook nog eens elke week fantastische prijzen mee winnen én jouw steun aan ons kost jou niks extra.

Vrienden Loterij: loterij voor gezondheid en welzijn

De Vrienden Loterij geeft elk jaar miljoenen euro’s aan Nederlandse organisaties op het gebied van gezondheid en welzijn.  Zoals bijvoorbeeld de Johan Cruyff Foundation, KWF Kankerbestrijding en Aids Fonds.. En aan ruim 2.600 clubs en verenigingen, zoals C.M.H.-Menaldum welke gesteund kunnen worden door  jou!

Als deelnemer betaal je  € 14,50 per lot per trekking en je maakt kans op prijzen oplopend tot 1.000.000 euro! Er zijn 14 trekkingen per jaar. Je speelt mee met je mobiele  telefoonnummer als lotnummer. Je kan je prijzen met je vrienden beleven of aan hen uitdelen: zodra je een prijs wint dan kun je deze beleven met één of meer vrienden. Win je een prijs naar keuze? Dan mag je anderen ook blij maken met deze prijs.

Speel je al mee of wil je meespelen vul dan als sponsorcode 200109 in en je steunt automatisch onze club met de helft van de inleg.. Het kost je niets meer, niets minder. Ga voor meer  informatie naar www.devriendenloterij.nl

De BankGiro Loterij is nu ook Vrienden Loterij geworden.

Speelde je voorheen mee met de BankGiro Loterij dan is dat nu de Vrienden Loterij geworden. Je kunt dan ook dat lot-nummer koppelen aan C.M.H. Menaldum. Dit doe je door te bellen met 088-0201020 (Vrienden Loterij) keuze 5 en melden dat je je lot(en) wilt koppelen aan C.M.H. Menaldum.


 

 


CMH Menaldum D&S Dia positief


 Drumfanfare - Colorguard
Opleidingen (Muziek-Show-Dans)
Telefoon: 06-40403999

Bank: NL54 RABO 0341749192
t.n.v. Drumfanfare CMH